Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ. Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ.: Budak yang tengah cuti sem .

Tuesday, May 26, 2015

Budak yang tengah cuti sem .

Assalamualaikum semua.


Cuti sem aku start pada bulan 4 yang lepas and sekarang nak tamat dahpun bulan 5 . Boleh tahan lama juga ah aku duduk Johor ni . Aku ni dahla susah nak balik Johor, balik bila perlu sahaja. Yela, tiket mahal oo , i ni bukannya isteri orang kaya . * Kalau dapat best juga , amin * 

Sepanjang cuti ni, aku dah bekerja part-time almost like 3jobs. Yela , orang susah nak terima part-time kat sini , for them , just not worth . Yang aku kerja ni pun tak tahan lama, paling lama seminggu , tu pun ganti pekerja tetap. Sedih.

So, sepanjang aku duduk terperap menunggu kerja, aku usik balik blog aku ni yang dah lama nak tak nak je buka. Hheee , jangan merajuk ye wahai blog ku~  Kalau readers tegar aku * ada ke? * yang biasa datang ke blog aku , mesti them olls perasan blog aku suka sangat berubah template. Harini buka nampak lain , esok buka ehh lain la pulak. Hehe, aku ni memang choosy and nak semua perfect, walaupun result dia tak ada perfect mana pun. This is the latest blog aku. Tak ada la lama mana nak edit blog ni since i know few code in this blog.

For those yang for the first time datang blog aku ni, HI. welcome and please come again. hehe, nak kena promote blog aku ni juga, nak juga famous macam Fatin Liyana :p

Btw, nothing special about this entry anyway, i just dah set up my mind nak active dalam blogging ni since my wifi so fast here. HAHA . Aku akan sentiasa update blog aku ni so jangan uolls menyampah pulak dengan aku!  Kalau tak suka jangan cakap depan aku, hati aku selembut tisu. Nangis bagitau mak kang!!

Semua busy dengan harian rutin them olls . Pergi sekolah/kerja , balik makan mandi solat , main bola tidur main fon . Aku? i am not sure myself. Lifeless. Rasa tak sabar nak balik Selangor pun ada ni. Ada ehemm kat sana tak ada bosan sangat. Bosan je teruih call ajak gi pantai / makan minum. Done!

Well, that'll i should say. Aku patut berhenti cakap kan? Or else aku berleter sampai malam pun tak habis baca.

Nak minta tolong untuk Click Nuffnang. Nak cari duit sara hidup >.<




Gotta go, see you next time. Assalamualaikum :D

The love,
RAIHANA RAMLAN



THANKS FOR STOPPING BY! :)

0 COMMENTS:

Post a Comment

Assalamualaikum. Don't forget to leave some comment here :D