Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ. Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ.: Customise Casing Phone Murah .

Thursday, May 14, 2015

Customise Casing Phone Murah .


Assalamualaikum.


Cantikkan semua design casing phone ni? Ni semua contoh casing phone yang ditempah oleh customer we olls. Cantik kan design them olls?  Phone seumpama badan manusia. Manusia perlukan baju untuk menutup badan them olls. Macam ni juga dengan phone kita kan? Baju yang cantik melambangkan diri kita. Hargailah phone kita sebagaimana kita hargai badan kita. heheee. berbunga ayat aku. >.<

Dengan ini, aku dengan bangga nak tolong jualkan casing phone yang ohsemm ni~

Harga yang berpatutan, semua jenis phone ada, high quality,and senang cerita memang bagus la. Mari kita tengok harganya dulu. Jomm,,



Jangan risau pasal harga okay? Semua harga boleh dirunding . Komen ataupun contact nombor saya - 0177004729 / facebook - Raihana Ramlan / wechat -  raihanaramlan. 

Sekian,

Yang benar,
RAIHANA BINTI RAMLAN

THANKS FOR STOPPING BY! :)

0 COMMENTS:

Post a Comment

Assalamualaikum. Don't forget to leave some comment here :D