Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ. Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ.: SELAMAT PENGANTIN BARU KAK FATIN LIYANA & DR.ANWAR FAZAL

Sunday, June 14, 2015

SELAMAT PENGANTIN BARU KAK FATIN LIYANA & DR.ANWAR FAZAL


Assalamualaikum semua,
Ya-Allah,serious terkejut bila scroll gambar-gambar kat Instagram terus nampak  gambar perkahwinan DR.FATIN LIYANA or Kakpatin AND DR. ANWAR FAZAL.

**CREDIT GAMBAR DI INSTAGRAM  DR.AFL ,



Bohong ah kalau ada yang tak kenal kakpatin kita kan? Dia blogger yang palinggg cute and so sporting. And most importantly, she is my role model . Suka baca Blog kak Fatin, and aku follow semua entry ni, balik je rumah bila cuti, benda yang paling aku suka ialah belek-belek semua entry-entry lama dia yang aku tak sempat pun nak baca ( sebab line tak laju kat Politeknik tu ) . Mula-mula kat rumah sewa , housemate aku sempat bagitau yang dia dah bertunang. Fuuu, memang terkejut juga ah, sebab first of all, dahlama dah tak follow entry dia ( sedih, sobsosbosbss ) , second , rasanya haritu last dengar dia jadi houseman, third , bila dorang couple??? Semua tu buat aku terkejut, really.
Tapi kalau dah jodoh takkan kemana-mana.


Instagram media dr.afl - Majlis pernikahan Dr. Fatin Liyana & Dr. 
Anwar Fazal

Official Liveupdate  Photographer : @maroonproduction
Official Videographer : @pelangiputihfilms
Liveupdate OP&OV FB : @thecreativo

Makeup by: @_ewar
Hantaran by : @noivabloomers
Dais & deco : @naoerainsweddinghouse
Wedding dress : @ejashahril
Handbouquet : @florabywawa

#aflwedding
Alhamdulillah, pada 13 JUNE 2015 bersamaan 25 SHAABAN 1436 , kak Fatin Liyana dan Dr.AF diijabkabulkan. Lega rasanya, sebab aku sentiasa jadi peminat setia dia. Rasa nak nangis pun ada juga, tak main!

Majlis perkahwinan kak fatin dan Dr. Af is really simple yet elegent. Baju pun tak melampau sangat pun, warna semuanya simple and tak memantul. Tak ketat nampak sana sini and suit for them.

Barang hantaran, ehemmm.. toksah citer la ye pasal ni, mohon semua tengok sendiri gambar di Instagram dorang ye. :D




Instagram media dr.afl - Majlis Resepsi Dr. Fatin Liyana & Dr. 
Anwar Fazal

Official Liveupdate  Photographer : @maroonproduction
Official Videographer : @pelangiputihfilms
Liveupdate OP&OV FB : @thecreativo

Makeup by: @ejashahril 
Hantaran by : @noivabloomers
Dais & deco : @naoerainsweddinghouse
Wedding dress : @ejashahril
Handbouquet : @florabywawa
Photobox by : @photoboxbooth 
#aflwedding

Aucakk, kak Fatin nampak comel, nak jadi pengapit boleh tak? >.<

For make up kak Fatin, really simple and tak tebal macam tepung. Memang nampak natural beauty with a little of makeup, make her looks really beautiful. Nice. ok jelous!

Anyway, semoga kak fatin dan dr.Af sentiasa bahagia hingga ke akhir hayat. Dr.af make sure jaga Kakpatin baik-baik. In Sha Allah, aku akan sentiasa doakan kebahagiaan dorang. Amin.

Yang tengah bahagia,
RAIHANA RAMLAN.
THANKS FOR STOPPING BY! :)

2 COMMENTS:

  1. she is always gorgeous kan.. hihi.. kahwin dengan my favourite writer in diagnosis pulak tu.. mendoakan kebahagiaan buat mereka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu!! Sopan santun, cantik and sporting. My role model <3

      Delete

Assalamualaikum. Don't forget to leave some comment here :D