Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ. Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ.: MISS MORTAR HAND WAX REVIEW

Tuesday, November 17, 2015

MISS MORTAR HAND WAX REVIEW

HI :3

Lepas review MONOMOLA LIP TATOO FAKE VS ORIGINAL, terkejut juga ah bila ramai yang berminat dengan review tu. So, i came out with another product review.

As for today, i nak review berkenaan MISS MOTER HAND WAX. Kalau korang tengok kat instagram , or twitter or google or anything elsa la, you must wonder benda ni berkesan or not kan? Haa here i am ~

P/s: Every information in this entry and basically from me and my sister's review. :D



Product ini dikenali sebagai product yang dikatakan berkesan membuang daki dan kulit mati dan mencerahkan kulit yang gelap. Product ni berat 200gram and packaging dia sangat comel :D

FUNGSI UTAMA :

-Kelembapan.
-Dapat putihkan kulit yang gelap.
-Exfoliating.
-Suburkan kulit
-Tanggalkan sel-sel mati.
-Menjana semula sel-sel k
ulit.
-Suburkan kulit.
-Buang daki.

Cara guna ? Meh nak tunjuk sikit~



  1. First of all , basuh dulu tangan/kaki, make sure they clean before put it on.
  2. Sapu product dekat tempat yang diinginkan.
  3. Tunggu kering ye guys. 
  4. Dalam 30 minit macamtu, bila dah kering sepenuhnya,cabut perlahan-lahan.
  5. Basuh tangan .
  6. Done.

RESULT?

i sendiri dah test kat tangan i bersama-sama adik i and you can see a little bit of the result.


This is what i want to review about this product. it is not showing much result. Sangat-sangat sakit bila nak peel of product tu. Also, sebulan try and nothing really improve. Tapi i suka packaging dia, so great and cute.

So dissapointed because i really am looking forward to this product, not sure la i ni tak pandai guna or really not patient or something else.But, i really hate spending money over something that not worth.

Can someone help me?

So okay, just in case anthing on this entry ada tersalah info ke apa, be sure to inform kay? This is strictly base on my opinion and the result on my skin. Hope you alls understand.

Your pal,
RAIHANA RAMLAN





THANKS FOR STOPPING BY! :)

2 COMMENTS:

  1. ermmm... setahu saya nak basuh kaki tu sebelum tidur je...hehehhehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Don't forget to leave some comment here :D