Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ. Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ.: STALKER WANASEOBY?!!!!

Wednesday, December 23, 2015

STALKER WANASEOBY?!!!!


Assalamualaikum semua. Haa, blog nampak freshhh kan uolls ? Aku decide aku nak touch up blog aku yang dulu tu nampak agak selekeh, tak ada seri tu ( Walaupun sebenarnya okay je , ngade je lebih aku ni, ish! ) and aku berpuas hati sebab blog ni so simple but still cute. I love simple stuff!

Okay la, aku rasa aku kena ngaku something. Aku ni sebenarnya stalker sejati WANASOEBY. We are in a same age, but aku peminat setia dia. More to a stalker i think. Aku suka cara dia modify blog dia jadi satu blog yang nampak gempak sangat-sangat. And setiap kali dia ubah blog dia, aku pun rasa nak ubah juga. Bukan setakat tu, ngada pulak nak sama dengan blog dia. Sorry Wana.:'(



Takde la copy 100% . Sikit jela. Tapi aku memang suka blog dia. Aku rekomen selalu la datang jenguk blog dia tu. Aku ni pun kadang-kadang 2-3kali ushar blog dia. Talk about a serious stalker! So, kepada Wana, maaf sebab selalu sangat ikut blog awak tu ( Senyum sikit, nak tengok comel ke tak ) Hahaa, tak boleh kawal nafsu jahat ni. If you don't like it, i can change it right away >.<

Kenapa aku suka sangat dengan blog Wana ni. Haa, cer usha sekejap blog dia and you will the nice feeling you got. Cara penggunaan warna untuk blog tu. So well combine . Aku takde la copy sangat but just for the references. Aku ni kira baru juga la edit semua bagai. Not so pro. So, mohon jangan hentam saya ye. Heheh.

Lastly, your my hero Wana. Kipidup! :D

Adios,
Assalamualaikum.

THANKS FOR STOPPING BY! :)

10 COMMENTS:

  1. Hehe..nak pergi usha blog wanaseoby

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... jangan nanti kecam saya sudah! >.<

      Delete
  2. erm... menarik sis... simple n elegant...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasihh, kena puji blog Wanasoeby jgk, sbb banyak refer kat dia jugak, hehee :p

      Delete
  3. hahaa mesti dia bangga kalau baca ni. sama la, salu jenguk blog dia especially untuk tuto :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa, geng! Taktau la, takut dia bengang je sebab kuat copy dia .. hahaha

      Delete
  4. hi! seronok ada stalker! :) don't worry tak marah lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah, tak sangka awak boleh terjumpa entry ni pulak.hehe

      Delete

Assalamualaikum. Don't forget to leave some comment here :D